Відомий український співак, народний артист і чоловік блогерки Каті Репяхової, яка нещодавно народила йому сина Михайла, Віктор Павлік любить радувати своїх шанувальників різноманітними кадрами з особистого і професійного життя в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 80 тисяч людей.

Цього разу знаменитість виставив теплий сімейний кадр з новонародженим синочком.

Відповідне фото Віктор Павлік розмістив на своїй сторінці у Фейсбук.

Так, співак розмістився на комфортному кріслі в напівлежачому стані, поклавши собі на груди сина. Віктор з малюком синхронно дивляться у вікно розглядаючи гори. Відомо, що кадр був зроблений в Буковелі, куди приїхало сімейство повним складом на відпочинок.

Віктор Павлік з сином, фото: соцмережі
Віктор Павлік з сином, фото: соцмережі

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

"Буковель. Син пізнає нове", - підписав знімок артист.

"Картина останнього століття, планети Земля",
"Який Кайф.!",
"Щастя💗",
"Ти молодець. Переборов все... і життя продовжується. Після чорної смуги - обов'язково біла... якщо в неї віриш і до неї йдеш. (До речі цікава тема для оптимістичної пісні. Спробую написати. Якщо вдасться - надішлю). Щастя тобі, твоїй родині і синочкові",
"Все сталося само собою…",
"Класні хлопці!",
"Головна пісня життя",
"Яке миле фото!😍",
"Чоловіча ідилія…",
"Вікторе, здоров'я вам і вашому синочку!!! Хай ваш малюк виросте успішною як ви людиною!!! Всіх Благ вам всім!!",- писали в коментарях шанувальники.

Нагадаємо, раніше Віктор Павлік перед шоу" Співають всі "розповів, на кого схожий син від Катерини Репяхової:" вже було в нашій родині"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Катя Репяхова похвалилася " спадщиною "для їх з Віктором Павликом сина:" коли буде 18..."

Також «Знай.иа " писав, що Віктор Павлік сидить" в няньках " з чужими дітьми, поки Катерина Репяхова виховує сина