Українець гнівно відгукнувся про роботу банкомату Приватбанку.

Користувачі зазначеного банку часто залишають різні коментарі з приводу роботи служби підтримки, банкоматів і діяльності фінансової установи в цілому.

Зовсім недавно молодий хлопець на ім'я Васек Духновський на своїй особистій сторінці Facebook поділився враженням про роботу банкомату Приватбанку. Він намагався скористатися послугами зі зняття грошей, але в підсумку банкомат видав помилку в операції і вказав, що гроші списуватися не будуть. Магічним чином гроші зникли з рахунку і хлопець залишився без обіду.

Васек зв'язався зі службою підтримки ПриватБанку, де співробітник попросила його залишити заяву і сказала, що грошові кошти повернуть йому на банківський рахунок протягом 14-ти днів.

"Виходиш такий в обідню перерву зняти гроші і купити собі обіду, приходиш до банкомату і залишаєшся без грошей і без обіду. Ні*уйовий у вас такий стрибок від"з вас не будуть списані грошей". Пасіба за харошу послугу, га*ноїди. І банкомати у вас а а*уєнні", - написав Васек в публікації.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадаємо, українець втратив здатність ходити і позбувся картки "Приватбанку" - "Чхати їм на клієнтів"

Як повідомляв Знай.иа, Ощадбанк залишив українця без зарплати, тому що співробітники не вміють користуватися додатком: "Гроші пішли не туди"

Також портал Знай.иа писав, що українців попередили про шахраїв, які працюють від імені Приватбанку: "Заманюють високими доходами"