Дев'ять років, як Україна попрощалася з Богданом Ступкою, найкращі цитати легенди: "Хай кажуть, що хочуть. А я живу"

Рівно 9 років минуло з моменту, як не стало легендарного українського актора театру і кіно Богдана Ступки. Чоловік помер 22 липня 2012 року, а біль від втрати досі в серцях українців. Своїм надзвичайним талантом він підкорив мільйонів глядачів, а його фразами користується практично вся країна. Людина з великої літери.

Богдан Ступка, фото: скріншот з відео
Богдан Ступка, фото: скріншот з відео

Болгарія i Єгипет дешевше Одеси: експерти склали "економ-топ" іноземних курортів

Помітне подорожчання на вітчизняних курортах відзначають і експерти туристичної галузі. "Цього року вартість відпочинку в межах нашої країни подорожчала мінімум на 20 %. Чого не скажеш про іноземні курорти, де ціни фактично залишилися на рівні 2020 року", - повідомляє Знай.ua менеджер однієї з провідних українських туристичних компаній Олена Роса. І мова тут йде не тільки про популярних морських місцях відпочинку. Одним із прикладів стали і мальовничі куточки Західної України.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Чорногорія - фото tpg.ua
Чорногорія - фото tpg.ua

Винник, Полякова, Камінська, Білик, Могилевська, Цибульська заспівають для українців на День незалежності: об'єднають всі покоління

На сцені шоу "З Днем народження, Україно!", яку звели в центрі Києва на березі величного Дніпра, прозвучать знакові для всіх поколінь пісні у виконанні топових артистів України. Четвертий рік поспіль канал" Україна " влаштовує для своїх глядачів грандіозний концерт до Дня народження нашої країни.

Володимир Остапчук, Лілія Ребрик і Анатолій Анатоліч, телеканал "Україна"
Володимир Остапчук, Лілія Ребрик і Анатолій Анатоліч, телеканал "Україна"

Українцю на вокзалі продали сосиску в тісті з неприємним сюрпризом: "Там черви!"

У Полтавській області на автостанції українцю продали сосиску в тісті з хробаками. Про це повідомив потерпілий у соціальній мережі фейсбук. Так, стало відомо, що в Пирятині Полтавської області на місцевій автостанції пасажир купив сосиску в тісті з несподіваним "сюрпризом". Сосиска кишіла хробаками.

Українцю продали сосивку з червами, фото з фейсбук
Українцю продали сосивку з червами, фото з фейсбук

У Кирилівку увірвався потужний торнадо, люди молилися: аномалія налякала всю Україну

В Україні продовжує вирувати стихія протягом декількох днів, про що свідчать множинні відео і фотографії користувачів в соціальних мережах. Приміром, у Києві негода паралізувала рух громадського транспорту. Люди не могли пересуватися як в метро, так і на тролейбусах, маршрутках і автобусах.

Торнадо на Азовському морі, скріншот: Telegram
Торнадо на Азовському морі, скріншот: Telegram