У Донецькій області рятувальники витягли з каналізаційного колодязя пенсіонерку.

Про це розповіли у пресслужбі ДСНС України у соцмережі Фейсбук.

Вчора, 22 липня, о 23:00 диспетчер служби порятунку отримав повідомлення про подію, яка трапилася на вул Підгірна в місті Бахмут.

Так, за інформацією, в 3-метровий каналізаційний колодязь впала жінка і не може з нього самостійно вибратися.

фото: ДСНС
фото: ДСНС

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"По прибуттю до місця виклику рятувальників було встановлено, що жінка 1957 року народження в результаті падіння в колодязь натрапила на вентиль нижньою частиною спини", - йдеться в повідомленні.

фото: ДСНС
фото: ДСНС

Рятувальники підняли жінку на поверхню за допомогою штурмових сходів, пожежного поясу та лебідки.

Постраждалу передали медикам швидкої допомоги, які госпіталізували її до травматологічного відділення місцевої лікарні.

фото: ДСНС
фото: ДСНС

Нагадаємо, раніше Український курорт остаточно йде під воду, людей зносить потоками: рятувальники поділилися кадрами лиха. У ніч на 22 липня в Одесі за пару годин випала майже місячна норма опадів, що призвело до підтоплення вулиць.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Рятувальники звільнили двох пухнастих малюків з бетонних пасток-самі б не вибралися. Українські рятувальники цього тижня неодноразово надавали допомогу чотириногим друзям.

Також «Знай.иа " писав, що Пенсіонерка послизнулася у ванні і застрягла рукою між трудбами: "Провела так кілька днів". Рятувальники ДСНС врятували жінку, яка опинилася в погребі і чоловіка, який впав з крутого схилу.