49-річний Гевін Дансмюр створив сім'ю з 23-річною колишньою ученицею Меган Рід після того, як чоловік кинув дружину.

Він одружився на дівчині, яка молодша на 26 років. Гевін викладав в Академії Ларгс в Ейрширі, на південному заході Шотландії, де і зустрів майбутню дружину. Тепер вони виховують двох дітей. А спочатку був нібито помічений з нею в пабі Lounge, протягом невеликого періоду в 2015 році. Про це повідомляє видання Daily Record.

Меган Рід і Гевін Дансмюр, скріншот: Youtube
Меган Рід і Гевін Дансмюр, скріншот: Youtube

Дансмюра звинувачують, що він привів 23-річну подругу в будинок до колеги, і дозволив їй проводити час разом з донькою, і планував, щоб Рід стала нянею для дитини. Генеральний педагогічна рада Шотландії заслухає докази проти 49-річного Гевіна про те, що він займався сексом з дитиною без згоди. Це відбувалося в період з 1991 по 1993 роки, за даними обвинувачів.

Меган Рід, скріншот: Youtube
Меган Рід, скріншот: Youtube

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

"У двох окремих випадках в період з 1991 по 1993 Рік, знаючи, що дитина а не досягла встановленого законом віку для надання згоди, ви дійсно вступали в статевий зв'язок з дитиною а без її згоди", - йдеться в звинуваченні.

Розслідування проти Гевіна Дансмюра почалося ще в 2018 році, проте досі не було завершено. Лише наступного тижня, в проміжку з 26 по 30 Липня, готують повне слухання, на якому вирішиться - чи зможе Дансмюр викладати далі.

Гевін Дансмюр, скріншот: Youtube
Гевін Дансмюр, скріншот: Youtube

Нагадаємо, 12 років невідомості: королева краси повернулася після вечірки і зникла у власному будинку

Як повідомляв "Знай.ua", ЗНО з математики провалили більшість школярів: експерти назвали причини низьких балів на тестах

Знай.ua писав, українською вчителям подарують 60 тисяч ноутбуків: у МОН розкрили деталі