Тарас Тополя частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 70 тисяч чоловік.

І зараз, як стало відомо кілька днів тому, лідер музичного колективу "Антитіла", разом з дружиною Alyosha і дітьми відправився відпочивати на Кіпр. Звідти він викладає різні знімки.

Тарас Тополя, фото з instagram
Тарас Тополя, фото з instagram

Він зобразив дитину, але в незвичайному ракурсі. Малюк стоїть на четвереньках, і посміхається дивлячись у бік ніг, де на нього дивиться камера.

"Замерзли?", - запитує Виконавець.

Популярні новини зараз
Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

"Людина-павук або Чек-пук🤣", "Навчи і мене", "Тато, а ти так зможеш?", "Гарного відпочинку", "А де тато???", - пишуть користувачі в коментарях.

Публікація Тараса Тополі: Instagram
Публікація Тараса Тополі: Instagram

А до цього в Instagram Тарас Тополя показував, як разом з синами катається на водному скутері.

"Якщо на горизонті водний скутер, значить бути покатухам. Головне щоб Маруся і матуся @alyoshasinger відпустили))))", - йдеться в публікації.

Нагадаємо, Тарас Тополі вчить маленьких синів небезпечному хобі: "Головне, щоб мама дозволила"

Як повідомляв "Знай.ua", дружина Тараса Тополі Alyosha в кокетливому купальнику виявилася одна на пляжі: "Навіть не пробуйте"

Знай.ua писав, кого завжди можуть обійняти Бабкін, чоловік Alyosha Тополя і Клопотенко: красуні-матусі зіркових українців