Колишня дружина відомого українського репера Потапа Ірина Горова частенько радує шанувальників всілякими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 135 тисяч осіб.

Відомо, що знаменитість вперше за довгий час вирушила у відпустку з дітьми і своїми батьками - Ольгою та Анатолієм. Для відпустки сімейство обрало сонячну Грецію.

А зараз Ірина продовжує ділитися різними кадрами з відпустки. Цього разу Горова вирішила похвалитися фігурою і виставила кадр з басейну, в якому вона грається бризками, створюючи різні водяні фігури. Наприклад, цього разу бризки прийняли форму серця.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Боже, я навіть не уявляю, скільки потрібно пахати і обмежувати себе в їжі, щоб таку фігуру мати. але це гідно поваги. Браво, Іра!", "Просто шикарна👏😂❤️❤️😍", "дуже красиве фото, ну дуже!😍 ", "Кааааайф🙌", " красиве фото! Бризки у вигляді серця, клас! Іра ви 🔥!",- писали в коментарях шанувальники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Колишня Потапа Горова зізналася в почуттях, забувши про Каменських: "Закохав у себе". Ірина Горова підтримала колишнього чоловіка Потапа і його новий альбом

Як повідомляє портал «Знай.иа» Колишня Потапа Горова зворушила несподіваним зізнанням у бік Дорофєєвої: "Народилася ще раз". Горова привітала Дорофєєву з перемогою

Також «Знай.иа " писав, що Колишня Потапа Горова "викрала" іменинницю Дорофєєву і відвезла в гори: "Надюша, сонечко..."Дружина Володимира Дантеса отримала приємності від колишньої Потапа