Катерина Осадча – популярна українська журналістка і телеведуча, відома завдяки передачі "Світське життя" на каналі "1+1". До повноліття з 13 років працювала в модельному бізнесі в Західній Європі, проте згодом прийняла рішення повернутися в Україну.

Дружина шоумена і ведучого Юрія Горбунова, яка скоро народить від нього другу дитину, часто радує аудиторію цікавими публікаціями в своєму Instagram.

Цього разу Катерина розмістила кумедну фотографію в Insta Stories. У кадрі майбутня мама перебуває на сцені вечора прем'єр з українським продюсером Потапом (ПТП). Чоловік щось говорить в мікрофон, і мабуть, щось настільки смішне, що телеведуча не змогла стримати завзятого сміху прямо на публіці.

Потап вбрався в яскравий зелений костюм, кольору скошеної трави, а Катерина в білому образі, більш відповідним для весільного торжества.

скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Варто зазначити, що у телеведучої вже пристойний термін вагітності, але вона все також займається журналістською діяльністю і веде активне соціальне життя.

Раніше ми писали про те, що вагітна Катерина Осадча вбралася в "наречену": хоче встигнути до пологів

Нагадаємо, що вагітна Катерина Осадча показала приклад сильної жінки: робота допізна, а до пологів лічені дні

Як повідомляв Знай.uа, Юрій Горбунов розважається без вагітної Каті Осадчої: "Відпочинок на воді!"

Також портал Знай.uа писав, що Катерина Осадча засумувала за минулим: без Горбунова і вагітного живота.