Українка зафіксувала плачевний стан одеського транспорту: прогнилу підлогу, крізь яку видніється колесо.

Жителі України часто скаржаться на умови і "самопочуття" громадського транспорту. Стан сидячих місць, система кондиціонування, хамська поведінка водіїв: все це наводить жах і викликає крайнє обурення.

Цього разу мешканка Одеси зняла на камеру і розмістила в соцмережі відео, на якому маршрутка мчить вулицями міста з проржавівшою і прогнившою підлогою, крізь яку видно заднє колесо.

"Реалії Одеси, та й взагалі українського транспорту", - прикро заявила дівчина.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Користувачі соцмережі жартівливо сприйняли даний випадок, не втримавшись від іронічних коментарів.

"Вентиляція 😂😂😂", "З вітерцем 😂", "Добре що колесо хоч є", "Не дивно, в Одесі половина маршруток таких", - написали під постом.

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Раніше ми писали про те, що українцям показали, як "брешуть" прилади з вимірювання сатурації на прикладі банана: "Жити буде"

Нагадаємо, що українець купив пшоно з мумією миші: "Вищий сорт". Очевидці відкрили упаковку крупи і дістали звідти "муміфіковану" мишу.

Як повідомляв Знай.uа, дитина мало не з'їв скло в ріжку популярного морозива: "Виробник (не)щастя".

Також портал Знай.uа писав, що комахи окупували торт на вітрині магазину: "Страшний сон ласунів"