В Австралії, в місті Сідней голодні папуги атакували сміттєві баки в пошуку їжі.

Якщо провести аналогію, то австралійські папуги як наші голуби, повністю адаптувалися до міського життя і навчилися добувати їжу на вулицях міста.

Очевидці зняли дивовижне видовище – білосніжний папуга моторно відкрив сміттєвий бак і дістав чіпкими лапами шматок хліба. Його соратник, побачивши здобич, вирішив і зовсім з шикарною гривою зануритися в бак і дістати собі ласощі. Поступово, все більше папуг почали злітатися до контейнера з відходами і шукати удачу в пошуку їжі, до того ж, вони взялися навчати один одного в цій нелегкій справі.

скріншот з відео Telegram-каналу

скріншот з відео Telegram-каналу

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

"Як думаєте, папуги розкидають сміття акуратніше ворон? 😉 "- іронічно написали в Telegram – каналі "УНІАН - новини України".

Раніше ми писали про те, що полчища медуз на Азовському морі вивозять екскаваторами, смердить безбожно: відпочинок зіпсований.

Нагадаємо, що українські курорти захопили кусючі комахи-боротися марно: "Лети на небко, там твої дітки..."

Як повідомляв Знай.uа, Чорне море перетворилося на зелену рідину, в такому не скупаєшся: "Супчик з водоростями"

Також портал Знай.uа писав, що під Києвом помітили небезпечного отруйного павука: "Кусає боляче, але не смертельно". Його укус приносить сильний біль і почервоніння