Стало відомо про те, що блогерка Валя Карнавал, яка не так давно була ображена колишнім коханим Єгором Крідом в новому альбомі, записала дисс на хлопця.

Новий ролик з'явився на її сторінці в соціальній мережі TikTok, завдяки якій вона і стала одним з найуспішніших блогерів на території СНД. Вона перший користувач TikTok в Росії, кому вдалося зібрати більше мільярда відміток"подобається".

@karna.val

Ой 🤭

♬ Abuser Boy - 🎀КАРНАВАЛ🎀

Минулого тижня у Єгора Кріда вийшов альбом "Pussy boy", який був неоднозначно сприйнятий громадськістю. У деяких піснях він всіляко намагався образити, а в однойменній до назви альбому композиції і зовсім згадав дівчину: "ховаю під маскою обличчя, як Кабал. Ти ховаєш під маскою себе-карнавал".

Популярні новини зараз
Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

@karna.val

♬ оригинальный звук - 𝕴𝖗𝖎𝖓𝖆

Недовго дівчина зберігала мовчання, і вже через тиждень випустила у відповідь дисс, і за основу взяла відразу кілька пісень артиста.

"Pussy Boy говорив мені, що він не такий, а по факту він не Pussy, а абьюзер Boy" - заспівала дівчина. В кінці вона показала на камеру середній палець, і пішла з кадру. Ролик за кілька годин розлетівся по всій мережі, і знову став темою №1 для обговорень.

@egorkreed

пойду отпишусь от кого нить, чтоб его захейтили

♬ оригинальный звук - 𝕴𝖗𝖎𝖓𝖆

За 12 годин ролик набрав понад 3 мільйони переглядів, і практично 600 тисяч лайків.

@egorkreed

клип на трек pu$$y boy уже на youtube! эх девчат люблю я вас🖤❤️

♬ оригинальный звук - Егор Крид

При цьому, колеги розділилися на два табори. Одні вважають, що Єгор все правильно зробив, і давно було пора поставити її на місце, а ось інші почали хейтить артиста за те, що він так звернувся до дівчини, адже це не по-чоловічому.

Раніше ми писали про те, що фаворитки влаштували розбірки через "Холостяка" Тіматі: "Ну нафіга?"

Нагадаємо, що за російського "Холостяка" Тіматі бореться Красуня-Українка: що про неї відомо.

Як повідомляв портал Знай.ua, Маша Вебер з "Холостяка" з Тіматі не та, ким здається: спокушала Баскова і Гусейна.