Рецепт вічної молодості відкрила своїм шанувальникам народна артистка України Ніна Матвієнко. Про це вона розповіла на знімальному майданчику шоу «Співають всі!» від телеканалу «Україна».

Співачка поділилася власним способом зміцнення організму, а також розповіла про свого старшого сина Івана, який пішов у монастир.

За словами Матвієнко, вона підтримує себе у чудовій формі завдяки тому, що п'є часникову воду. Крім того, співачка практикує медитацію, прислухаючись до звуків води.

У Ніни Матвієнко та її чоловіка, художника Петра Гончара, в родині троє дітей – сини Іван і Андрій, а також донечка Антоніна.

Як відомо, старший син подружжя обрав чернецький шлях. Перед тим, як піти у монастир, він готував до цього своїх батьків.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

«Ми з батьком його благословили. Його віра сильна, і можливо, завдяки його молитвам, все у нас в родині добре, всі живі-здорові», – ділиться почуттями співачка.

У коментарях до допису фанати Матвієнко дивуються, про яку молодість може йтися у її випадку.

«Який секрет молодості? Виглядає на свої роки», «Мені здається, вона виглядає на свій вік», - зазначають люди в коментарях.

Раніше ми писали про те, що Тоня Матвієнко "обкурила" Арсена Мірзояна на шоу "Співають всі": схоже на сеанс екзорцизму.

Нагадаємо, що Тоня Матвієнко відірвалася з подругами, поки Арсена Мірзояна немає поруч: гуляй, шалена.

Як повідомляв Знай.uа, Тоня Матвієнко зареготала через дивну пристрасть Арсена Мірзояна: млинці з хлібом. Тоня жартівливо зазначила переваги свого обранця в їжі.

Також портал Знай.uа писав, що Тоня Матвієнко показала вічно молоду маму: Митрофанівна на висоті. Обидві щасливо посміхаються і виглядають дуже свіжо.