На сторінці в мережі Instagram відомої співачки Адель з'явилася нова фотографія. Цього разу вона показала, як вболівала за національну збірну Англії з футболу.

Вона також покликала шанувальників скласти їй компанію.

«You did us so proud! You brought our game home and brought us all together (Ви так пишалися нами! Ви принесли нашу гру додому і зібрали нас всіх разом)», - підписала знімок красуня. При цьому вона вбралася у футболку національної збірної.

«They really did! Now let’s PLEASE be kind to the boys. They gave 100% and that’s all we could ask for! (Вони дійсно зробили! А тепер, будь ласка, будьте ласкаві до хлопчиків. Вони виклалися на всі 100%, і це все, про що ми могли мріяти!)", - оцінили її ініціативу фанати зірки.

Популярні новини зараз
Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів
Показати ще

«Now take this heartbreak and turn it into music girl, cause we need the album! (Тепер візьміть це горе і перетворіть його на дівчину-музиканта, тому що нам потрібен альбом!)", "Yea yea, wheres the music now its been 6 years (так, так, де зараз музика, пройшло 6 років)», - вимагають продовження творчості фанати Аделі.

"The only reason I'd be happy for an English victory: Adele (єдина причина, по якій я був би щасливий перемозі англійців: Адель)», «Yes but you lose, we sorry for that, but we love you (Так, але ви програли, нам шкода, але ми вас любимо)», - захоплюються шанувальники співачки.

Нагадаємо, що Володимир Зеленський ощасливив Андрія Шевченка та всіх українських тренерів

Як повідомляв Знай.uа, Андрій Шевченко зворушив романтичним зізнанням дружині: "я завжди буду поруч"

Також портал Знай.uа писав, що захисник збірної України Кривцов знайшов винних у поразці Англії на Євро-2020: "не пощастило"