В Індії, в штаті Махараштра сильна злива спровокувала руйнівну повінь. Опади, які випали в цій місцевості, були найсильнішими за останні 40 років. Жертвами негоди стали вже 125 осіб.

Про це передає портал Reuters.

Фото: Reuters
Фото: Reuters

Так, в місті Таліє – в 180 км на південний схід від Мумбая – кількість загиблих зросла до 42 після знайдених тіл під завалами в результаті обвалів. Тут Схід ґрунту зруйнував житлові будинки та громадські будівлі.

Евакуювати вдалося 90 тисяч людей.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Сильні зливи вже йдуть кілька днів і вже встигли серйозно вплинути на життя сотень тисяч людей. Великі річки знаходяться під загрозою виходу з берегів.

У деяких частинах західного узбережжя Індії випало до 594 міліметрів опадів.На гірській станції Махабалешвар зафіксовано найбільшу кількість опадів - 60 см за 24 години. Синоптики заявляють, що найближчі дні сильні дощі будуть продовжувати заливати місто.

Нагадаємо, раніше Вулиці перетворилися на річки, люди залишилися без світла: корисні поради, які допоможуть вам вижити в будь-який потоп і злива

Як повідомляє портал «Знай.иа» Від негоди будинок обвалився під час інтерв'ю мера: спочатку вимило меблі, потім впала стіна

Також «Знай.иа " писав, що Вчені попереджають, що природних катаклізмів стане більше: "екстремальні дощі будуть випадати частіше"