Державний "ПриватБанк" отримує все більше і більше скарг на обслуговування клієнтів. Відзначаються всі можливі обмежувальні дії з боку найбільшого банку країни.

В основному анонімні користувачі залишають негативні відгуки на сайті Мінфіну. 21 липня 2021 року, українка в соціальній мережі Facebook розповіла про ранковий дзвінок з боку нібито Служби безпеки банку.

Скрін, відео YouTube ПриватБанк
Скрін, відео YouTube ПриватБанк

"Зізнаюся, спершу майже повірила. Тому що незважаючи на те, що "співробітник СБ Привату" наполегливо спілкувався по-російськи, звертався він до мене виключно по імені та по батькові, володів певною інформацією щодо регіону, де я перебуваю і навіть назвав адресу батьківського дому як останній, звідки я нібито входила в Особистий кабінет (правда, назвав старий номер будинку, кілька років тому нумерація була скоригована)", - заявила Українка в публікації.

ПриватБанк, фото: Знай.ua
ПриватБанк, фото: Знай.ua

Потім вона помітила те, що голос співробітника "ПриватБанку" був нетерплячим, а сама людина продовжувала говорити без пауз. Тоді ж представник Служби безпеки почав переконувати її, щоб вона скачувала додаток і відключала пристрої, що заходили в кабінет. Далі Українка попередила справжніх представників банку на гарячій лінії про дані "співробітників". І порівняла спробу шахрайства з результатами виборів.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Публікація про "ПриватБанк", скріншот: Facebook
Публікація про "ПриватБанк", скріншот: Facebook

Нагадаємо, термінал ПриватБанку забрав 100 доларів українця, але гроші пішли "на повітря": змусили чекати 14 днів

Як повідомляв "Знай.ua", банкомат ПриватБанку "виманив" в українця останні гроші: залишився з нулем на карті і без обіду

Знай.ua писав, українців попередили про шахраїв, які працюють від імені Приватбанку: "Заманюють високими доходами"