Не так давно між українським блогером Олексієм Дурневим і телеведучою Машею Єфросиніною стався конфлікт. Все через те, що блогер невтішно висловився про Марію.

У Дурнєва запитали, чи піде він на інтерв'ю до Єфросиніної. І Олексій написав, що швидше за все відмовиться від подібної пропозиції, так як Марія, за його словами, досі не може зрозуміти, вона - "інтерв'юер" або ж "суперзірка з минулого".

Stories Олексія Дурнєва, фото: скріншот
Stories Олексія Дурнєва, фото: скріншот

А зараз стало відомо, що Олексій Дурнєв готує мерч за мотивами скандалу з Машею Єфросиніною. Так, разом з футболками "Чтооооооо", "Хто ці люди?"і "Емчендем" з'явиться ще й "Суперзірка з минулого". Останню блогер вже встиг засвітити у своїх Stories.

Stories Олексія Дурнєва / скріншот
Stories Олексія Дурнєва / скріншот

Популярні новини зараз
Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Stories Олексія Дурнєва / скріншот
Stories Олексія Дурнєва / скріншот

"Дурнєв таки зробив футболки " Суперзірка з минулого" за мотивами скандалу з Єфросиніною. У продажу поки немає. Але сподіваємося, коли з'являться, Маша собі купить, сфоткається в ній і тегне Дурнєва. Вона все-таки жінка самоіронічна (місцями)", - йдеться в повідомленні телеграм-каналу "Культурна пральня".

Нагадаємо, раніше Олексій Дурнєв зайшов далі в конфлікті з Машею Єфросиніною і "напав" на її бренд: "повітря з в*гіни". Олексій Дурнєв у новому відео поговорив про конфлікт з Машею Єфросиніною

Як повідомляє портал «Знай.иа» Олексій Дурнєв публічно образив Машу Єфросиніну:"це не по-пацанськи". Маша відреагувала на stories Олексія в instagram, в якому їй не сподобалося, як він висловився щодо неї.

Також «Знай.иа " писав, що Маша Єфросиніна зізналася, хто з чоловіків її образив найбільше:"це низько, Льоша". Відома телеведуча Марія Єфросиніна звернулася до Олексія Дурнєва після його висловлювань.