Ліна народилася з трьома пальцями на руках і короткою ногою. Батьки відмовилися від неї ще в пологовому будинку. Зараз же дівчина допомагає дітлахам з інвалідністю.

Свою історію дівчина розповіла проекту "Бути молодим" на Ютуб-каналі "TUT.BY".

31 роки тому в Луганську народилася дівчинка , у якої на руках замість звичних 10 пальців - 6. До того ж, одна нога сильно коротше іншої.

"Права нога - це просто аномалія. У мене немає половини просто ноги. Тобто верхня частина - у мене її немає. Вся нижня частина у мене з стегна йде. У мене коліно на стегні",- пояснює Ліна.

Батьки відмовилися від дівчинки ще в пологовому будинку, тому вона виросла в дитячих будинках та інтернатах. Там її часто часто дражнили "черепашкою-ніндзя" через форму рук і чомусь думали, що вже тільки тому вона повинна вміти добре битися - дівчинку часто били.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Було дуже багато дискримінації. Аж до того, що мене позбавляли свят, тих же подарунків, навіть просто в похід піти - тільки тому, що у мене була інвалідність", - каже Ліна.

Перший протез дівчина отримала в 9 років, але він часто ламався. У 10 потрапила до Німеччини, де їй зробили якісний протез.

Тільки в 24 роки Ліна остаточно прийняла себе. А зараз вона є громадянською активісткою, яка допомагає діткам з інвалідністю.

"Я громадянська активістка. Я на сьогоднішній день працюю і живу дітьми, у яких є комплексна інвалідність. Тепер я працюю в організіції "Бачити серцем" - це дивитися серцем, бачити серцем. Яка дає повністю комплексну допомогу для дітей з комплексними порушеннями", - розповіла Ліна.

Нагадаємо, раніше 23-річна дівчина розповіла, як живе з небезпечною хворобою грудей: планує видалення більшої частини

Як повідомляє портал «Знай.иа» Чоловік Каті пішов до іншої, а повернувшись заразив її ВІЛ: "була дурна і недосвідчена"

Також «Знай.иа " писав, що 10-річна Аїша пережила клінічну смерть після удару струмом в школі: "моє серце там залишилося"