Влада втратила руку, коли була студенткою. На ютуб-каналі TUT.BY вона розповіла, як їй вдалося прийняти себе.

Взимку 2012 року вона підслизнулася і потягнула руку. При цьому біль довгий час не проходила, що призвело Владу до того, що їй довелося звернутися до лікаря.Після довгих обстежень їй поставили діагноз-рак (остеосаркома правого плечового суглоба).

Спочатку дівчина пройшла хіміотерапію, проте дана процедура не змогла їй допомогти. Руку довелося видаляти. І ось через роки боротьби Влада прокинулася, а на місці правої руки було... нічого.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

я не хотіла в це вірити, я прокинулася і піднімала ковдру в реанімації і дивилася: а може все-таки залишили
, - розповіла вона.

Найперша складність, з якою зіткнулася дівчина після операції - злізти з каталки. Згодом дівчині довелося писати лівою рукою, навчитися водити машину.

У влади є відчуття того, що у неї досі є рука. Також вона займається кроссфітом і веде фізичну активність. Вона зазначила, що багато що залежить від бажання. Дівчина повідомила, що

зараз у мене є хлопець, його звуть Діма. Дуже для мене був такий важкий момент, мені потрібно було йти на побачення
, - розповіла вона.

Нагадаємо, раніше 23-річна дівчина розповіла, як живе з небезпечною хворобою грудей: планує видалення більшої частини

Як повідомляє портал "Знай.uа" чоловік Каті пішов до іншої, а повернувшись заразив її ВІЛ: "була дурна і недосвідчена"

Також "Знай.uа" писав, що 10-річна Аїша пережила клінічну смерть після удару струмом в школі: "моє серце там залишилося"