Відомий український артист Арсен Мірзоян показав, як він проводить вільний час разом з друзями в лісі і з м'ячем.

Нове фото з'явилося на сторінці артиста в соціальній мережі Instagram, де він є активним користувачем. Там регулярно з'являються знімки, а також ролики різного характеру.

Нерідко виходить він і в stories, щоб обговорити важливі теми. За весь час своєї медійності, йому вдалося зібрати вже в Instagram більше 50 тисяч шанувальників.

Цього разу з'явилася фотографія з друзями. Вони вирушили на базу відпочинку з миловидною назвою ліс, і почали грати там у волейбол. На кадрі вони всі стоять поруч зі спеціальною сіткою і позують в камеру.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Сам Арсен же в цей момент стоїть без футболки і з м'ячем в руках. Мабуть, гра була гарячою.

Арсен Мірзоян, instagram.com/arsen_mirzoian
Арсен Мірзоян, instagram.com/arsen_mirzoian

"Закриваємо тиждень, традиційно, в спорт-режимі 😉 # арсенмірзоян #volleyball @aleksandrsokolovskyy @ vtv26" - сказано в повідомленні.

Варто відзначити, що спорт у артиста стоїть не на останньому місці. Він регулярно виходить на пробіжки, а також робить зарядку вранці. Все для того, щоб підтримувати себе у формі.

Результатами своєї спортивної активності він регулярно ділиться на своїй сторінці в Instahram.

"Хороша У Вас Команда";

"👏 👏 👏А завтра вранці традиційно п'ятнашку 😁 💪 🏃 ";

"🔥 😍"- пишуть користувачі в коментарях під публікацією.

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Нагадаємо, що Тоня Матвієнко відірвалася з подругами, поки Арсена Мірзояна немає поруч: гуляй, шалена.

Як повідомляв Знай.uа, Тоня Матвієнко зареготала через дивну пристрасть Арсена Мірзояна: млинці з хлібом. Тоня жартівливо зазначила переваги свого обранця в їжі.

Також портал Знай.uа писав, що Тоня Матвієнко показала вічно молоду маму: Митрофанівна на висоті.