Відомий російський телеведучий, шоумен, новоспечений батько, а також колишній чоловік покійної Жанни Фріске, Дмитро Шепелєв вперше показав обличчя старшого сина.

Відповідний пост з'явився на його сторінці в Instagram, де за його життям стежать понад 349 тисяч шанувальників.

фото: Дмитро Шепелєв / Instagram
фото: Дмитро Шепелєв / Instagram

Так, 38-річний телеведучий вперше показав обличчя свого старшого сина, 8-річного Платона, якого народила Жанна Фріске. Фотографії хлопчика і раніше з'являлися у Дмитра в блозі, але ось ракурси він вибирав такі, щоб розглянути обличчя хлопчика було неможливо.

На знімках Дмитро з Платоном відображені в радісному настрої, вони сміються і дуріють.

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Дмитро Шепелєв з сином, фото: Instagram
Дмитро Шепелєв з сином, фото: Instagram

Дмитро Шепелєв з сином, фото: Instagram
Дмитро Шепелєв з сином, фото: Instagram

"8 років тому я прийняв для себе рішення не публікувати фотографій зі старшим сином Платоном. Тоді на це було кілька вагомих причин, головна з яких - моє бажання захистити його від пильної уваги в той час коли все що йому було потрібно це любов, турбота і спокій.

Минув час і я розумію, що він більше не потребує цього захисту. Він дорослий, яскравий, талановитий хлопчик, дуже гідний і світлий. І я радий познайомити вас з ним.

Платон - привіт )", - написав у пості Дмитро Шепелєв.

Нагадаємо, раніше Дмитро Шепелєв убивається за машиною більше, ніж за покійною Жанною Фріске: "ніби жінку..."

Як повідомляє портал «Знай.иа» Вдівець Фріске Шепелєв ошелешив зізнанням про сина: "не заслуговує жалості"

Також «Знай.иа " писав, що Вдівець Фріске Шепелєв розповів, що відчував після народження другого сина: "ледь себе стримую"