З'явилася інформація, що перший президент України Леонід Кравчук підключений до ШВЛ після операції на серці.

Глава української делегації в Тристоронній контактній групі 29 липня 2021 року переніс операцію на серці. З тих пір політик продовжує перебувати в реанімації, а зараз джерело близьке до Леоніда Кравчука заявляє, що колишній глава держави був підключений до апарату штучної вентиляції легенів (ШВЛ).

Леонід Кравчук, фото leonid-kravchuk.com.ua
Леонід Кравчук, фото leonid-kravchuk.com.ua

87-річний політичний діяч був відсутній на урочистому засіданні ВРУ, 28 червня. Його присвятили 25-річчю прийняття Конституції України. Сталося це через поганий стан здоров'я Кравчука. Тоді з'явилася інформація про заяву лікарів щодо стану експрезидента. Прес-секретар Кравчука Сибірцева зізналася, що медпрацівники заборонили всіляке навантаження для нього.

Леонід Кравчук, скрін з відео
Леонід Кравчук, скрін з відео

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок
Показати ще

А на початку липня стало відомо, що глава української делегації невизначений час не братиме участь у ТКГ. Через 3 тижні після цієї заяви його замінив перший заступник Олексій Резніков — міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій.

Леонід Кравчук, скріншот відео
Леонід Кравчук, скріншот відео

Нагадаємо, Леонід Кравчук переніс серйозну операцію на серці: що відомо про стан експрезидента

Як повідомляв "Знай.ua", Леонід Кравчук зізнався, що Україна влаштувала бойкот переговорам у ТКГ: "Ми навіть не будемо пояснювати чому"

Знай.ua писав, в Кошового з Кварталу 95 вселився Кравчук: погано чує і бачить не дуже. У цьому виступі взяли участь Юрій Великий, який зіграв президента України, Євген Кошовий - Леоніда Кравчука, і Юрій Крапов - Вітольда Фокіна.