На сторінці операції об'єднаних сил України в соціальній мережі Facebook продовжують з'являтися історії мужніх громадян, які вирушили на Донбас захищати цілісність і незалежність нашої країни.
Зараз черга дійшла до старшого стрільця роти Ірини, яка служить в окремій механізованій бригаді протягом п'яти років. Вона розповідає, що вирішила приєднатися до лав українських воїнів після того, як закінчила навчання в 2016 році. Адже багато її друзів стали військовослужбовцями або волонтерами, коли путінські окупанти почали агресію на Донбасі.

Воїни ЗСУ, фото з фейсбук
Воїни ЗСУ, фото з фейсбук

Їй теж довелося відчути біль, коли життя її бойових товаришів закінчувалася на полі бою після артилерійських обстрілів. Але Ірина є наполегливою людиною, тому подібні труднощі її не лякають.

"Звичайно тут небезпечно, проте саме на передових позиціях – найміцніша дружба, найщиріша допомога і підтримка. Це одна з причин, яка надихає мене служити далі", - заявляє вона.

Воїн ЗСУ, фото з фейсбук
Воїн ЗСУ, фото з фейсбук

До того ж жінка не тільки Стрілець, а й вміє управлятися з ручним протитанковим гранатометом. А також має кілька хобі. Наприклад, до військової служби любила їздити на байку. А зараз продовжує вивчати англійську мову та навчати інших, хто готується до ЗНО та вступу до ВНЗ.

"Англійська потрібна і під час міжнародних військових навчань, і під час спілкування з іноземними політиками або журналістами, які іноді приїжджають до нас, щоб на власні очі побачити все, що тут відбувається", - додала вона.

Скріншот: facebook.com/pressjfo.news
Скріншот: facebook.com/pressjfo.news

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, окупанти безперервно били з мінометів і гранатометів: українські захисники гідно відповідають вогнем

Як повідомляв "Знай.ua", обстріли російсько-окупаційних військ на Донбасі отримали гідну відповідь: захисники розпочали день без втрат

Знай.ua писав, командир бригади "Холодний Яр" Олексій назвав простий рецепт перемоги на Донбасі: "Від солдата до офіцера..."