Донька народної артистки України Ніни Матвієнко Антоніна любить ділитися з багатотисячною армією шанувальників красивими фото і відео в своєму Instagram.

Цього разу 40-річна артистка опублікувала в Insta Stories короткий ролик після масажу. Дівчина із задоволенням розповідає, як їй вдалося розслабитися і поліпшити собі настрій після процедури. Тоня зазначає, що ще вранці була в поганому настрої і хотіла буквально всіх "покусати", але чудодійний масаж виправив ситуацію, і погане самопочуття як рукою зняло, зараз вона сповнена добра і душевного спокою.

"Ще вранці хотіла всіх покусати.. Люди, робіть масажі", - заявила Тоня.

Тоня Матвієнко, скріншот: Instagram Stories
Тоня Матвієнко, скріншот: Instagram Stories
Тоня Матвієнко, скріншот з Insta Stories

Варто зазначити, що Тоня Матвієнко розповіла як поправилася, сидячи вдома на карантині. Через відсутність виступів, подорожей і закритих спортзалів вона набрала 7 зайвих кілограмів. Співачка іноді розповідає підписникам про свої дієти і методи схуднення, які включають в себе сеанси різноманітного масажу, тренування в залі і помірне харчування.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Тоня Матвієнко готова на все заради красеня Арсена Мірзояна: "Качаю д*пу"

Нагадаємо, що Тоня Матвієнко відірвалася з подругами, поки Арсена Мірзояна немає поруч: гуляй, шалена.

Як повідомляв Знай.uа, Тоню Матвієнко побили палицями за те, що вона багато "вкладає в свій ротик"

Також портал Знай.uа писав, що Тоня Матвієнко показала вічно молоду маму: Митрофанівна на висоті