Нагадаємо, що нині знімальна група працює над записом 13 сезону популярного комедійного серіалу , який транслюють на телеканалі ТЕТ. Показати його глядачам планують восени.

Героїв серіалу в новому сезоні очікуватиме безліч нових сюжетів. Зокрема, ми продовжимо спостергіати за розвитком нового бізнесу Ярини (Ірини Сопонару) та Юрчика (Юрія Ткача).

Окрім цього стане відомо, чим завершиться історія поліцейського Сашка із його напарницею. А ще усі дізнаютьсячи повернеться у серіал Віруня у виконанні Анни Саліванчук.

На вас чекатимуть нові схеми кумів, цікаві історії дільничого та приголомшливі вислови Юрчика, які напевно знову стануть знаменитими.

До речі, серіал, у якому головні ролі зіграли Юрій Ткач, Ірина Сопонару, Олександр Теренчук, ГаннаСаліванчук і Віктор Гевко досі рекордсмен серед українських ситкомів за кількістю сезонів. Він виходить в ефір вже понад 7 років.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Зараз тривають зйомки 13-го сезону. Про це зокрема розповів на своїй сторінці в Instagram один із головних героїв Юрій Ткач:

«Вже два місяці йдуть зйомки серіалу Одного разу під Полтавою …» - написав він під своєю світлиною.

На фото видно, що Юрко вже трохи втомився від зйомок. Проте підписними, як завжди його хвалили і у коментарях відзначали, що йому дуже личить вишиванка.

Нагадаємо, Юрій Ткач з "Кварталу 95" покинув Ірину Сопонару заради Маші Єфросиніної та Юлі Саніної: щось задумали

Також Знай.uа писав Юрій Ткач з "Кварталу 95" дозволив розмалювати себе маркером: татусі зрозуміють

Як раніше повідомляв Знай.uа Юрій Ткач з Квартал 95 "відростив" волосся: Євген Кошовий позаздрить