Став відомий перший зірковий склад команди нового сезону шоу "Маскарад"

Відомий гуморист країни Юрій Ткач оголошений капітаном команди в шоу. Артист розмістив пост з українськими знаменитостями, які так само братимуть участь у новому сезоні "Маскараду". У кадрі телеведуча Маша Єфросиніна і солістка групи The Hardkiss Юлія Саніна. Шоу транслюватимуть на телеканалі 1+1, вже цієї осені, 3 жовтня.

Суть шоу в тому, що дві зіркові команди, які змагатимуться один з одним, спробують вгадати, хто з відомих особистостей ховається під маскарадними костюмами. Переможцем шоу стане одна з команд. Костюми - це alter ego, який містить підказки для команд про те, хто ховається всередині.

Варто зазначити, що на офіційній сторінці "Маскараду" в Instagram повідомили, що зйомки перших епізодів шоу стартували вчора, 21 липня. Також, творці пообіцяли, що глядачів здивує масштабна і високотехнологічна сцена. Завдяки панорамному розташуванню світлодіодних екранів, вони зможуть максимально зануритися в дію на сцені.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Анна Богдан повисла на шиї у "Холостяка" Заливако: нікого не соромляться

Нагадаємо, українцям показали, де живе соратник Зеленського "Юзик": "садовий будиночок" за 400 тисяч доларів

Як повідомляв Знай.uа, Юрій Ткач з Квартал 95 "відростив" волосся: Євген Кошовий позаздрить

Також портал Знай.uа писав, що Наталя Могилевська посварилася з Настею Приходько на "Співають всі": "Ледарі"