Відомий український футболіст, а також "Холостяк" Сергій Мельник показав, чим займаються інші "Холостяки", поки їхні кохані сидять вдома.

Справа в тому, що учасники відразу декількох сезонів проекту "Холостяк" вирішили зробити власне тревел-шоу по Україні. Знімати його почали ще в минулому році, але, пандемія порушила плани, і довелося його заморозити.

Зараз ситуація більш менш стабілізувалася, і хлопці вирушили знімати.

Разом з Сергієм Мельником там ще три чоловіки-телеведучий Микита Добринін, який кілька тижнів тому став батьком, плавець Дмитро Черкасов і бізнесмен Михайло Заливако.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Частину зі своїх пригод вони показують в соціальних мережах, зокрема, в Instagram, в розділі stories.

Ось, наприклад, Сергій Мельник зняв ролик, як вони вирушили на зйомки, але, в машині доводиться чекати, поки фанатки зроблять фото з крайнім «Холостяком» Михайлом Заливако.

"Пофоткайся ми почекаємо" - підписав ролик Сергій Мельник.

Знаходяться вони в Одесі, а точніше, в Затоці, звідки і почали свою подорож.

В цей час Микиту Добриніна вдома чекає його кохана Даша Квіткова, яка 13 липня народила сина від чоловіка. Вони вирішили справлятися з Левом самостійно, без допомоги батьків або когось ще, тому вдома дівчина з малюком одна.

Stories Микити Добриніна, фото: скріншот
Stories Микити Добриніна, фото: скріншот

Через кілька днів, після кінця зйомок Микита повернеться назад, і почне допомагати знову дружині з дитиною.

Михайла Заливако в цей час вдома також чекає кохана Анна Богдан, з якою вони разом вже близько півроку.

Поки коханого немає поруч, дівчина вирішила поговорити з шанувальниками про подорожі. Що ж це насправді-трата грошей, або вкладення в емоції.

Нагадаємо, що Розалі була другом для "Холостяка"до фіналу, Міша здивував визнанням:"це п*здец".

Як повідомляв портал Знай.ua, "Холостяк " Міша Заливако подарував своє сердечко Юлі після фіналу:"ось і все, йдіть***".

Також Знай.ua писав, що Юля "Зайка" поставила Мішу Заливако на місце після"Холостяка":"пощастило, що наша пара не склалася".