Учасниця шоу "Холостяк" Юлія Бельченко, яка отримала прізвисько "Зайка" здивувала шанувальників новиною про своє весілля. Вона опублікувала перші кадри, де більш детально показала свій образ.

Новий пост з'явився на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Дівчина регулярно викладає публікації, і про все, що відбувається в її житті, ділиться в stories.

Цього разу, вона показала, який у неї був образ на весільній церемонії, опублікувавши раніше знятий ролик.

Візажисти зробили для Юлії Бельченко легкий макіяж, який підкреслив всі достоїнства і приховав недоліки. Сукня також варта окремої уваги: вона не пишна, без рукавів, з невеликими бретельками. До слова, верх сукні виконаний з блискучих паєток. Стриманий, але, неймовірно стильний образ.

Популярні новини зараз
Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Також, свій пост опублікував і той самий наречений-Богдан Юсипчук. Вони встигли зняти кілька кумедних роликів, поки чекали гостей. На одному з них Юлія виглядає нервовою, в той час як чоловік просто заснув з величезним букетом квітів на ліжку.

"Трошки закулісся ... 💍За півгодини до події ... 😅 Дівчата завжди так нервують на подібних заходах?))) "- підписана нова публікація.

При цьому, багато шанувальників, варто відзначити, все ж не вірять, що весілля було справжнім, і бачать в цьому постановку. У коментарях вони почали писати, що найімовірніше це якась зйомка, але ніяк не весілля.

"Зайка" Юля, фото: Instagram
"Зайка" Юля, фото: Instagram

Нагадаємо, Юля "Зайка" виходить заміж? Фіналістка "Холостяка" показала мужнього нареченого

Як повідомляв Знай.ua, Юля "Зайка" у весільній сукні розкрила інтригу після " Холостяка": "Хто жених?»

Знай.ua писав, Юля "Зайка" показала свого чоловіка, схожого на "Холостяка" Заливако: повністю голий і худий