Відома українська гумористка і зірка "жіночого кварталу" Ірина Сопонару поділилася новим знімком, де продемонструвала шикарнуб фігуру.

Новий пост з'явився на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно дівчина публікує нові кадри зі звичайного життя, або ж повідомляє про якісь нові робочі проекти. Також, в stories вона показує свій побут.

Всього за весь час медійної діяльності їй вдалося зібрати більше 384 тисяч користувачів в одному місці, за що пізніше отримала "синю галочку".

На новому кадрі дівчина стоїть в обтягуючій сукні білого кольору. Там глибоке декольте, але, при цьому наряд з рукавами. В якості взуття Ірина Сопонару взяла високий каблук, що лише додало їй жіночності.

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Не можна не відзначити, що кадр виконаний в чорно-білій обробці, і це зробило знімок більш атмосферним.

"Якщо так просто робити те, що ми хочемо, чому ми не робимо цього кожен день? Photo by @marta_adamchuk"- підписана нова публікація.

У коментарях фанати вирішили висловитися, що вони думають про фотографію, яка набрала більше 4 тисяч відміток «подобається» за кілька годин.

"Крута бiлявка ❤ ️ 🙌 🔥 ";

"Сексі 😍 🔥❤️";

"😍😍😍";

"Виглядаєш клас 👏";

"Для того ми і живемо🔥";

"Чудово❤️❤️❤️";

"✨естетично✨";

"Красуня";

"Ірочка ви дуже чарівна.❤️❤️❤️🔥🔥😍😍😍👏👏👏";

"❤️🔥❤️😍❤️".

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Нагадаємо, Ірина Сопонару з "жіночого кварталу" порушила чоловіків одним поглядом

Як повідомляв портал Знай.ua , Настя Каменських роздяглася до трусів, ледь прикривши груди: "бачив тільки Потап"

Також Знай.ua писав, що Оля Полякова показала свою "дорослу дівчинку" всьому світу: "включаємося"