Популярна модель і блогерка Альона Омович, яку вже встигли прозвати українською Кардашьян, активно веде соціальну мережу Instagram, де ділиться пікантними фото і відео з більш ніж 1,5 мільйонами фоловерів.

Дівчина зовсім не приховує того, як сильно змінювала своє тіло і обличчя, звертаючись за допомогою до пластичних хірургів і косметологів - Альона може похвалитися імплантатами в грудях і сідницях, збільшеними губами і вилицями, зменшеним носом, так званим "котячим поглядом".

Знаменитість показала, як проводить спекотний літній день на Міконосі, Греція, роблячи знімок біля бутиків. Так, дівчина прогулювалася по острову лише в напівпрозорому облягаючому платті чорного кольору з глибоким декольте, під яким був купальник.

Інтернет-зірка красувалася фігурою з усіх боків, не гаючи можливості продемонструвати пишні сідниці і груди.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися: "Лайк за Олену, яка нарешті одяглася😂 💙 💙 💙", "шо за Зірка ?", "На Кайлі схожа на цій фотці ❤️ і за стилем і формами" ," 2 фотка аж надто страшна 😮 такі форми смішні...", "Страшно, дуже страшно... якби ми знали що це таке, але ми не знаємо що це таке".

Раніше ми писали про те, що Альона Омович перетворилася на казкову Рапунцель.

Нагадаємо, повністю гола українська Кардашьян Омович пустила фанатів з собою у ванну

Як повідомляв портал Знай.uа, українська Кардашьян Омович без макіяжу викотила силіконові кулі з басейн