Відома українська співачка NK (Настя Каменських) має багатомільйонну армію шанувальників. Співачка також активна в соціальних мережах, в Instagram за нею стежить більше 5 мільйонів чоловік. Тому вона часто тішить їх новими фотографіями чи подробицями з життя.
Цього разу Настя Каменських опублікувала кілька фото з чергового концерту і розповіла про емоції, які переживає виходячи на сцену. Співачка зізналася, що незважаючи на багаторічну кар'єру вона досі відчуває мурашки на початку концерту.

Настя Каменських, фото з instagram
Настя Каменських, фото з instagram

"Момент виходу на сцену, перші секунди зустрічі з вами, ваші голоси і емоції... Мурашки по шкірі. А далі — 🔥 і скільки б не було концертів, ці відчуття щоразу, як вперше", - розповіла вона.

Настя Каменських, фото з instagram
Настя Каменських, фото з instagram

При цьому зірка зазначила, що найцінніше це чути, як багатотисячна аудиторія співає в унісон всі пісні і знає напам'ять кожне слово.

Настя Каменських, фото з instagram
Настя Каменських, фото з instagram

"Зустріч з вами завжди довгоочікувана ❤️ емоції, які ми проживаємо разом з вами на концертах – не замінити нічим. Єднання і пісні в унісон. Люблю вас, співаю, творю і танцюю – для вас💃 😘", - підсумувала Настя Каменських.

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Нагадаємо, що Настя Каменських показала, як Потап осоромився на відпочинку: "Льоша!"

Як повідомляв Знай.ua, Настя Каменських в міні-бікіні вразила відвертим фото на яхті: "Анастасія Волочкова відпочиває". Настя Каменських виставила пікантні знімки з яхти в Туреччині.

Також портал Знай.ua писав, що Настя Каменських потрусила сідницями в лимонному міні-сукні:"фігура шикарна".