Популярний український комік, резидент студії "Квартал 95" і найкращий друг президента України Володимира Зеленського Євген Кошовий продовжує радувати своїх шанувальників яскравими моментами з життя. Нещодавно Євген зізнався, що питання від журналістів про "президента" дратують його на всі 10 з 10.

Однак тепер ми знаємо, що Євгену є на що відвести погляд і увагу. Нещодавно гуморист опублікував фотографію з песиком породи, яка дуже нагадує чихуахуа.

Про це стало відомо завдяки новій короткій Stories Євгена Кошового в мережі Instagram.

Stories Євгена Кошового, скріншот: Instagram
Stories Євгена Кошового, скріншот: Instagram

На фото, яке Євген опублікував в Stories видно кілька підписів: "Здобич; Чилі; Ялта_К". Також забавно, що собаку нібито обіймає велика плюшева іграшка з силуетом ще однієї собачки. Таким чином виходить, що у песика є навіть компанія з якою йому буде ой як не нудно.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Євген Кошовий, скріншот: Youtube
Євген Кошовий, скріншот: Youtube

Варто нагадати нашим читачам, що нещодавно Євген Кошовий розповів про покупку нового автомобіля. Журналістка запитала у нього, коли він змінить свій транспортний засіб Dodge, але, як виявилося, актор його давно продав.

"У мене Range Rover. Dodge я продав, тому що мені стало його шкода, їздити по таких дорогах" - відповів він. А ось квартира у нього одна, і це найдорожча річ в його декларації.

Раніше повідомляли, Євген Кошовий змусив Олену Кравець бігати з милицями: дуже злякалася.

Як повідомляв Знай.uа, Юрій Ткач з "Кварталу 95" поскаржився на життя з "дружиною" Іриною Сопонару: "Вона до мене приросла".

Знай.uа писав, Євген Кошовий з "Квартал 95" розповів про дружбу з президентом і переваги в їжі: "А можна і те, і те".