Харківський бізнесмен і головний герой 11 сезону найромантичнішого реаліті-шоу "Холостяк" Михайло Заливако у фіналі вибрав Анну Богдан (Сторожук). Як відомо, пара вже живе разом у Києві.

У своєму Instagram переможниця проекту часто спілкується з багатотисячною аудиторією і демонструє особисте життя. Цього разу Анна розмістила в Insta Stories короткий ролик, на якому висловила свою думку з приводу "фальшивого" весілля Юлії "Зайки" фіналістки шоу "Холостяк.

Звичайно, новина про заміжжя "суперниці" Анну здивувало і збентежило. Спочатку, Анна зраділа за Юлю, побажавши їй всього найкращого в сімейному житті, і зізналася, що знайти свою другу половинку – велике щастя.

скріншот з Insta Stories

Але, коли Богдан Юсипчук і Юля "Зайка" повідомили, що вони просто рекламували весільну локацію, дівчина відчула себе обдуреною, і заявила, що грати почуттями підписників – це неприйнятно. Анна зазначила, що заради хайпа і заробітку вона б ніколи на таке не пішла. А Юля прикрилася порятунком тварин, щоб уникнути осуду шанувальників.

Популярні новини зараз
Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

скріншот з Insta Stories

Дівчина вважає, що в праві коментувати дану ситуацію, тому що нещодавно Юля перейшла межу і висловилася з приводу їх відносин з Михайлом Заливако. "Зайка" заявила, що бізнесмен нещасливий з Анною у відносинах і зовсім не посміхається.

скріншот з Insta Stories

скріншот з Insta Stories

Раніше ми писали про те, що Анна Богдан засвітила обручалку на пальчику: Заливако може попрощатися з холостяцьким життям.

Нагадаємо, що Анна Богдан повисла на шиї у "Холостяка" Заливако: нікого не соромляться.

Як повідомляв портал Знай.uа, Анна Богдан з келихом оголосила війну робочим будням: з "шампусиком" веселіше