Харківський бізнесмен і головний герой 11 сезону найромантичнішого реаліті-шоу "Холостяк" Михайло Заливако у фіналі вибрав Анну Богдан (Сторожук). Як відомо, пара вже живе разом у Києві.

У своєму Instagram переможниця проекту часто спілкується з багатотисячною аудиторією і демонструє особисте життя. Цього разу Анна розмістила в Insta Stories короткий ролик, на якому показує, як їй вдається справлятися з втомою після роботи.

У кадрі дівчина сидить на робочому місці, скаржиться на втому після важкого буднього дня, тяжко видихаючи. Ганні досить було клацнути пальцями, як в її руках виявилося, на її думку, кращий засіб для розслаблення і відпочинку після роботи – келих холодного шампанського.

скріншот з Insta Stories

скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Анна Богдан засвітила обручалку на пальчику: Заливако може попрощатися з холостяцьким життям. Обраниця "Холостяка" розмістила інтригуючу Insta Stories

Нагадаємо, що Анна Богдан повисла на шиї у "Холостяка" Заливако: нікого не соромляться. Мабуть, молода пара зовсім забули про спорт, захопившись один одним.

Як повідомляв портал Знай.uа, Михайло Заливако показав залізний торс, але українці "відвернулися": "Тіматі краще". Глядачам не сподобався напівголий "Холостяк". Саме цей епізод показували на пост-шоу "Життя після проекту".

Також портал Знай.uа писав, що "Холостяк" Заливако випадково засвітив, що під спідницею у Анни Богдан: "Опча".