У Харкові люди замовили метрову піцу з ресторану "Япошка", а в підсумку отримали сухар без начинки.

Люди, які зробили замовлення в зазначеному вище ресторані залишилися в шоці від їжі, яку їм привезли, і від сервісу служби доставки. Щоб попередити і вберегти інших відвідувачів "Япошки", вони вирішили зняти докладний огляд на дану продукцію.

На відео можна побачити, що коржі тверді як сухар, з начинки за фактом їм поклали толко сир, наявності курячого філе, зазначеного в складі піци, практично не було. Заявлений вага - 1300 грам, але на ділі ж піца була куди менше.

"Кур'єр навіть не привітався, коли віддавав піцу. Загалом, хлопці просто поїли холодну цибулю з маленькими шматочками філе", - написали в Telegram-каналі "Чорний список".

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Користувачі соцмережі активно обговорили дані випадок і висміяли обслуговування "Япошки".

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Раніше ми писали про те, що булочка з металевою начинкою ледь не відправила українця на той світ: щастя, що не проковтнув.

Нагадаємо, що українець купив пшоно з мумією миші: "Вищий сорт".

Як повідомляв Знай.uа, дитина мало не з'їв скло в ріжку популярного морозива: "Виробник (не)щастя".

Також портал Знай.uа писав, що комахи окупували торт на вітрині магазину: "Страшний сон ласунів".