У місті Харкові на хлібзаводі "Люботинський" не стежать за якістю своєї продукції і не дотримуються умов її приготування, що за фактом призводить до виявлення не найприємніших, а іноді навіть небезпечних "подарунків" для покупців.

"Булка з корицею і... з дротом, від пекарні", - йдеться в публікації Telegram-каналу "Чорний список"

скріншот з Telegram-каналу

У четвер, 1 липня, свідок пригоди і відвідувач даної пекарні зафіксував всередині всіма улюбленої булочки з корицею шматок дроту, походження якого невідоме. Наявність стороннього тіла викликало масу гнівних коментарів і реакцій.

"Люботин прославився))", "Абсурд. Не вірю, що це моя улюблена булочка з корицею.", "Більше не доторкнуся до продукції цього заводу, шл*к", - пишуть користувачі соцмережі.

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Зазначають, що даний факт не залишиться непоміченим, і цей інцидент понесе за собою очевидні наслідки.

Нагадаємо, що українцям продали шаурму з протухлим м'ясом: "Мало не..."

Як повідомляв Знай.uа, "Сімейна пекарня" ледь не нагодувала українця надкушеним хот-догом: замаскували майонезом. У Києві, в магазині "Сімейна пекарня" хлопцеві продали французький хот-дог з надкушеною сосискою.

Також портал Знай.uа писав, що в АТБ українцям запропонували дивне "прозоре" масло: "Забули підфарбувати". Дивне знебарвлене рослинне масло торгової марки "Щедрий дар" було виявлено на полиці супермаркету.