Головний хореограф шоу "Танці з зірками" Олена Шоптенко продовжує активно тренуватися, щоб показувати на паркеті приклад "вищого пілотажу" всім учасникам. Телеглядачі вже незабаром побачать ювілейний сезон проєкту, в якому буде багато сюрпризів.

Про це стало відомо завдяки новій публікації програми "Зірковий шлях" в мережі Instagram.

Олена Шоптенко, фото: Instagram
Олена Шоптенко, фото: Instagram

"Ловіть позитив з танцівницею Оленою Шоптенко @alena_shoptenko і пам'ятайте, що день створюють деталі. Сподобався ролик? Залишайте реакції в коментарях", - повідомляють автори публікації.

Олена Шоптенко, фото: Instagram
Олена Шоптенко, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Цього разу Олені навіть не довелося нічого робити, за неї це виконали журналісти - опублікували танець 33-річної красуні. На відео можна помітити спекотний пляж, де Шоптенко виконала коротку партію, продемонструвавши шикарну фігуру, посмішку і неймовірну еластичність.

Користувачі мережі почали активно коментувати публікацію: "Красуня", "Любов". Також можна помітити, що відео з танцями Олени Шоптенко зібрало понад 12 тисяч переглядів всього за дві години.

Варто також нагадати нашим читачам, що нещодавно знаменитість розповідала про підготовку до ювілейного сезону проєкту, ставши головним його хореографом, і визначила топ-5 речей, які стали в нагоді їй при дорослішанні власної дитини (до віку 3 років).

Раніше повідомляли, Олена Шоптенко показала пристрасть з Олегом Винником заради нового сезону "Танців з зірками".

Як повідомляв Знай.uа, Зірка "Танців з зірками" Ілона Гвоздьова шукає судженого на Івана Купала, вже і віночок сплела.

Знай.uа писав, Олена Шоптенко натякнула на нових Яму і Могилевську в "Танцях з зірками".