Про неприємний, обурливий випадок, який стався на базі Національної Академії Служби безпеки України, розповів на сторінці у соцмережі відомий активіст і волонтер, речник міжнародної розвідувальної спільноти InformNapalm Михайло Макарук.

він опублікував фото, на яки показав чим годують курсантів. На них видо тарілку із пшеничною кашею. А а ній чітко помітно "сюрприз" - живого хробака

"... фото були зроблені сьогодні зранку. Як ми бачимо, за спеціально розробленої дієти для майбутніх контррозвідників входять свіжі хробаки. Велика подяка голові служби за турботу за майбутнє покоління офіцерів!"

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Нагадаємо, це не перший відомий випадок, коли у тарілках військових знаходять сторонні предмети чи хробаків. Це неодноразово викликало скандали. Проте, досі харчування у закладах, де готують військових, не покращилось.

Звісно, можна припустити, що відповідальні за харчування особи, намагаються брати приклад із країн-членів Європейського Союзу, де нещодавно вирішили використовувати жовтих борошняних хробаків у якості продукту харчування.

Проте, мабуть, навряд. Адже відомо, що із 2021 року Збройні Сили України повністю перейшли на систему харчування військовослужбовців, за якою суб’єкти господарювання здійснюють доставку, зберігання та приготування їжі за Каталогом із 409 найменувань продуктів. Продовольче забезпечення повинне відбуватися відповідно до реформи, розпочатої у минулі роки із курсом на максимальне задоволення потреб військових частин за наданий державою фінансовий ресурс.

Нагадаємо, Нове меню українських військових, репортаж з їдальні: сало зі спеціями, черешня і навіть борщ з пампушками

Також Знай.uа писав Товчена картопля з маком і шкварками: унікальний фронтовий рецепт військового кухаря

Як раніше повідомляв Знай.uа Рідка каша, а зверху плаває шматок помідорини: показали реальне меню у військових їдальнях