Відомий український музикант, автор пісень і багатодітний батько Віктор Павлік зрідка радує шанувальників публікаціями в Instagram, де за його життям стежать понад 80 тисяч передплатників.

У цей артист розмістив короткий ролі з бані в Insta Stories. Співак знімає відео з голими грудьми і в банній шапочці, а також, засмучено повідомляє, що банний день доведеться скоротити, тому що вдома залишилася зовсім одна його дружина Катерина Репяхова, разом з маленькою дитиною, яка вередує.

"Вітаю, шановне панство, сьогодні четверг. Слава богу, я зміг вирватися, на півгодини правда запізнився, але приїхав в лазню. Сьогодні банний день буде скороченим, тому що потрібно їхати додому. Катя сама, Міша концерт там влаштовує конкретний", - заявив Віктор.

скріншот з Insta Stories

Варто зазначити, що 14 червня Віктор Павлік став батьком сина Михайла. 13 червня його дружина, Катерина Репяхова відзначила свій 27-й день народження, в колі сім'ї та близьких, а вже наступного дня вирушила народжувати в Київський пологовий будинок. Вночі о 2:40 малюк Михайло з'явився на світ. Віктор повідомив у соцмережі зріст і вагу хлопчика – 53 см, 3400 грам.

Популярні новини зараз
Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Віктор Павлик посадив Катерину Репяхову на свого потужного коня: "Прилаштувалася"

Нагадаємо, що Віктор Павлік сидить "в няньках" з чужими дітьми, поки Катерина Репяхова виховує сина

Як повідомляв портал Знай.uа, Молода дружина Віктора Павлика розповіла, що пережила перед пологами: "Ні обіцянок, ні пробачень"

Також портал Знай.uа писав, що Катерина Репяхова планувала дитину задовго до знайомства з Віктором Павликом: "Я тебе чекала, синочку"