Зовсім недавно стало відомо, що весілля Юлії "зайчика" і Богдана Юсипчука виявилося фальшивим, і молоді люди просто рекламували весільну локацію своєї подруги. Вони тримали інтригу деякий час, переводячи шанувальників здогадками і думками.

Юлія продовжує розвивати "весільну" тему і розміщувати відповідні пости. Цього разу дівчина зізналася, що їй дійсно сподобалося бути в ролі нареченої, вона довго про це мріяла. Також, Юля заявила, що зараз багато самодостатніх жінок, які не прагнуть вступати у відносини і вважають, що чоловік їм не потрібен.

"Незважаючи на те, що спочатку це була благородна місія. Я зрозуміла, що мені насправді хотілося побути нареченою хоча б понарошку. У цей день збулася моя мрія. ⠀ Давайте чесно, яка дівчинка не мріє про красиву весільну сукню?"- написала Юля.

Користувачі соцмережі підтримали дівчину і знову захопилися її весільним образом, але були і ті, які згадали обраницю "Холостяка" Анну Богдан, яка теж прокоментувала "обман" Юлі.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Нагадаємо, що розлючена Анна Богдан розкрила всю правду про Юлю "Зайку": "Відчуваю себе обдуреною"

Як повідомляв Знай.uа, Юля "Зайка" виходить заміж? Фіналістка "Холостяка" показала мужнього нареченого

Також портал Знай.uа писав, що Юля "Зайка" показала свого чоловіка, схожого на "Холостяка" Заливако: повністю голий і худий