Уві сні помер адвокат Вадим Нікулін, який в суді захищав інтереси Ірини Стерхової — цивільної дружини кур'єра Сергія Захарова, загиблого в результаті ДТП за участю актора Михайла Єфремова.
Про це розповів адвокат Андрій Альошкін, передає сайту kp.ru.
Адвокат Андрій Альошкін зізнався, що дізнався о смерті колеги випадково. Він подзвонив йому, але трубку взяла дружина і повідомила сумні новини.

Фото: mosadvo.ru
Фото: mosadvo.ru

"Дружина сказала фразу, яка тепер врізалася мені в пам'ять:"Ми лягли спати разом, а прокинулася я одна". Він був прекрасним сім'янином і адвокатом, шалено люблячим свою справу, дуже порядним ", — розповів Альошкін.

Альошкін висловив співчуття дружині адвоката, а також Ірині Стерхової, якій Нікулін надавав підтримку в судовому процесі.
Наразі відомо, що за попередніми даними, юрист помер від міокардиту. При цьому близькі пояснили, що чоловік ніколи не скаржився на здоров'я і вів активний спосіб життя. Прощання відбудеться о 14: 00 п'ятниці в морзі 70-ї московської лікарні, поховають Нікуліна в Саратові.

Нагадаємо, легендарний режисер Жан Мельников помер на Великдень: "Найкращий тато...". Серце українського актора і режисера Жана Мельникова перестало битися у віці 84 років.

Як повідомляв Знай.uа , помер великий астронавт Майкл Коллінз: облетів місяць поодинці і бачив її темну сторону

Знай.uа писав, померла легендарна спортсменка СРСР і триразова олімпійська чемпіонка.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще