Жителі Києва 30 липня 2021 року могли спостерігати на Хрещатику неспішну прогулянку Моргенштерна і Тіматі в супроводі охорони.

Згодом з'ясувалося, що обидва персонажі є лише двійниками знаменитостей з Російської Федерації, проте українці вірять і навіть пищать, за словами журналіста Ельдара Сарахмана, при Відео фейкових виконавців. Передбачається, що подібне вони здійснюють заради збільшення популярності або ж для зйомки чергового відео в TikTok.

Двійники Тіматі і Моргенштерна, фото: Telegram
Двійники Тіматі і Моргенштерна, фото: Telegram

Український громадський діяч, колишній глава одеського "Правого сектора" Сергій Стерненко не міг обійти цю ситуацію стороною.

"На Бессарабці в Києві бродить російське опудало і фанат Путіна моргенштерн. Той, якому в'їзд в Україну заборонили. Придивився до фото. Склалося враження, що це просто переодягнене під нього створення. Ну або моргенштерн за менш ніж добу відростив волосся і перефарбувався в чорний колір. Думаю, нас просто хочуть розвести. UPD: так, це пранк. Вже встановили двійника", - пише Сергій у публікації Facebook.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Сергій Стерненко, скріншот: Facebook
Сергій Стерненко, скріншот: Facebook

"Думаю разводняк. Хочуть отримати по *балу і сказати, що ми хвашисти і б'ємо навіть схожих", "Не зрозумію :це борти та вуса намальовані?", "Може, Кобзон?", - пишуть користувачі в коментарях.

Коментарі, скріншот: Facebook (Двійники Тіматі і Моргенштерна)
Коментарі, скріншот: Facebook (Двійники Тіматі і Моргенштерна)

Нагадаємо, багатодітна сім'я Сергія Безрукова продовжує зростати: зірка "Бригади" став батьком вп'яте

Як повідомляв "Знай.ua", загроза національній безпеці Моргенштерн "приїхав" в Україну на джипі: "Викликайте СБУ!"

Знай.ua писав, скандальний Моргенштерн наслідував приклад Елджея і подав до суду на СБУ