Популярна українська співачка, радіоведуча і кума артиста Дзідзьо Оля Цибульська любить радувати армію шанувальників різними постами в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 780 тисяч людей

Цього разу 35-річна артистка поділилася коротким роликом в Insta Stories за участю свого сина Нестора. У кадрі 6-річний хлопчик пританцьовує і стрибає на батьківському ліжку, а також, протяжно співає в мікрофон, насолоджуючись схваленням мами. Розібрати вимовляючі слова Нестора важко, але помітно, що хлопчикові дуже подобається цей процес і він із задоволенням демонструє свої вокальні здібності.

"Танці", - коротко написала Оля.

скріншот з Insta Stories

скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Варто зазначити, що співачка народила сина Нестора від чоловіка, який уникає публічності. Оля не називає імені і рід діяльності свого обранця. Співачка веде активне соціальне життя, бере участь в різних шоу та інтерв'ю, але про батька своєї дитини воліє ніде не поширюватися.

Раніше ми писали про те, що кума Дзідзьо Оля Цибульська показала свої диньки: "Сьогодні прямо випадає"

Нагадаємо, що доума Дзідзьо Оля Цибульська захопила мудрими словами про сина: так виховують справжніх чоловіків. Артистка поділилася думкою з приводу розвитку підростаючого покоління.

Як повідомляв Знай.uа, Оля Цибульська підлила масла в скандал з поцілунком Melovin на Atlas Weekend: "Це нормально"

Також портал Знай.uа писав, що кума Дзідзьо Цибульська приголомшила українців: "Є доця від колишнього"