Юля "Зайка" - фіналістка 11 сезону романтичного шоу "Холостяк" з Михайлом Заливако в головній ролі.

Дівчина частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 200 тисяч чоловік. А 26 липня 2021 року вона і зовсім вирішила здивувати всіх українців, так як вискочила заміж за телеведучого Богдана Юсипчука. Хоча згодом і виявилося, що весілля було рекламною компанією локації на даху.

"Зайка" Юля, фото: Instagram
"Зайка" Юля, фото: Instagram

Зараз "Зайка" написала для користувачів корисну публікацію про те, як же безпечно здійснювати покупки в Instagram-магазинах. Перша порада-обов'язково дивитися відгуки і пам'ятати, що в основному публікуються тільки кращі з них.

"Подивіться, який період часу працює магазин, перегорніть фото. Якщо публікації з'явилися місяць тому або менше-варто бути обережніше. У нових магазинах намагайтеся замовляти товари через післяплату. Так ви зможете перевірити товар на пошті і тільки потім відправляти гроші💳", - пише Юля "Зайка".

"Зайка" Юля, фото: Instagram
"Зайка" Юля, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

А потім додає, що також важливо перевіряти інформацію про акаунт, з інформацією про дату створення і попередніх назвах. Якщо нікнейм змінювався - ймовірно, перед вами шахраї. Або ж людина просто переробив особисту сторінку в магазин. І намагайтеся Переходити по посиланнях в магазини блогерів в профілі, інакше можна потрапити на недобросовісну копію.

Нагадаємо, "Зайка" Юля "покаялася" після фальшивого весілля, але це їй вже не допомогло

Як повідомляв "Знай.ua", збулася мрія Юлії "Зайки": "Хейтери нехай котяться до Богдан"

Знай.ua писав, "Зайка" Юля "заїдає" скандал з весіллям: ще й маму втягнула