Не всі з нас негативно реагують на спалахи на сонці. Однак ті, хто чутливо реагує на магнітні бурі, відчувають себе гірше в такий період. Про те, коли чекати магнітних бур у серпні 2021 року, попереджають у сюжеті ТСН.иа.

Період магнітних бур в серпні обіцяє бути затяжним. Тим, хто відчуває дискомфорт від спалахів на сонці, варто побільше відпочивати і не перевантажувати себе фізичною роботою.

За даними фахівців, Землю очікує три потужних хвилі електромагнітного випромінювання.

Магнітні бурі, фото gettyimages
Магнітні бурі, фото gettyimages

Магнітні бурі очікуються:

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Кого не мобілізують до армії: перелік професій Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

З 2 по 3 серпня: місяць почнеться з тривалої, але середньої за інтенсивністю магнітної бурі. Не виключені в цей час проблеми зі сном, підвищена дратівливість, скачки артеріального тиску.

З 16 по 17 серпня: Землю наздожене Сонячний вітер, який несе в собі відгомони сильного спалаху. Гіпертонікам, а також тим, у кого проблеми з серцем і психічним здоров'ям, краще поберегти себе – можливі головні болі і сильні емоційні перепади.

З 18 до 20 серпня: слідом за потужною магнітною бурею нахлине ще одна, але вже слабкіше. Можливі загальне нездужання, порушення режиму сну, перепади тиску, тахікардія.

Що робити?

Щоб мінімізувати негативний вплив магнітної бурі, постарайтеся дотримуватися режиму сну, займатися спортом в помірному темпі, не зловживати алкоголем, кавою і жирною їжею.

Магнітні бурі у листопаді 2020, скрін - YouTube
Магнітні бурі у листопаді 2020, скрін - YouTube

Нагадаємо, що у Нью-Йорку затопило метро, влада закликала людей відсидітися вдома: всьому виною шторм " Ельза"

Також портал Знай.иа писав, що Венеція, Мальдіви та ліси Амазонки постраждали від глобального потепління: топ-10 місць, які скоро зникнуть.

Раніше ми писали про те, що Крим продовжує йти під воду: затоплені будинки, перелякані люди і тотальна зневіра