На сторінці в Instagram відомої української актриси і гумористки Тетяни Песик з'явився новий несподіваний пост.

На фото, оприлюдненому в соцмережі, Тетяна та її подруга в однакових червоних сукнях та білих кросівках. Однак на іншій половині знімку-колажу сценарист та актор Тарас Стадницький, який пародіює позу Тетяни в сукні, схожій на її. Поруч стоїть та ж подруга Песик.

«Тут мені інстаграм нагадав ось це смішне колажне фото. Просто ви не в курсі, але Володька @vipvolodka може не тільки мою сукню надіти, а й ще в мої джинси влазить», - написала акторка.

Скрін, Instagram Тетяна Песик
Скрін, Instagram Тетяна Песик

У коментарях подруга, яка також є на фото, зазначає, що їй теж подобається цей знімок.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

«Я дуже люблю ці фотокарточки. А @vipvolodka часто цим фото вітаю з ДН», - зізнається вона.

«Володька звичайно, в образ зайшов чудово», «Мужики як жінки... і навпаки», «Прикольно, а Володьці червона сукня пасує!», «Ну, бо він фігуровий чувак», «Ой, а я думала, що це Таня трохи виросла, зробила нову зачіску та забула поголити ноги», - сміються підписники.

«От парочка, там, де ви з'являєтесь, немає місця для смутку», «Тарасе, червоний вам до лиця», - додають інші.

Нагадаємо, в зірку Жіночого кварталу Тетяну Песик вселилася Оля Фреймут - "Дівчата, вчимося гладити труси"

Як повідомляв "Знай.ua", зірка "Жіночого кварталу" Тетяна Песик в ліфчику поділилася секретами краси: "Приємні бонуси"

Знай.ua писав, Тетяна Песик з "Жіночого кварталу" показала, як може зігнутися перед українцями: показати будь-яку букву алфавіту