Як стало відомо, Андрій Шевченко пішов з посади тренера збірної України.

У легендарного гравця минулих років закінчився контракт. Про це він особисто повідомив на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям і професійною діяльністю стежать близько мільйона чоловік.

Андрій Шевченко, instagram.com/andriyshevchenko
Андрій Шевченко, instagram.com/andriyshevchenko

"Сьогодні підійшов до кінця мій контракт з Українською асоціацією футболу, я провів п'ять років з головною командою країни. Це була наполеглива робота, яка довела, що ми здатні грати в сучасний футбол. Я вдячний президенту і виконкому УАФ за надану можливість попрацювати зі збірною України, вдячний кожному гравцеві, кожній людині хто допомагав і був причетний до команди", - пише Андрій Шевченко в публікації.

Андрій Шевченко, фото: Instagram
Андрій Шевченко, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Після цього екстренер збірної подякував уболівальникам за підтримку, а також за критику, яку не соромилися виявляти на адресу збірної і його дій. І зараз всім українцям, включаючи простих громадян, футболістів і тренерського складу, вдалося довести, що наш футбол може бути дуже цікавим, результативним і конкурентним.

Адже на минулому чемпіонаті Європи українській збірній вдалося дійти до 1/4 фіналу.

Нагадаємо, Володимир Зеленський перейнявся сльозами Еліни Світоліної на Олімпійських іграх: "Це перша"

Як повідомляв "Знай.ua", Андрій Шевченко зробив неймовірне для української збірної на Олімпіаді в Токіо: "Вперед до перемог"

Знай.ua писав, "Героям Слава" не дає спокою: УЄФА люб'язно "послала" російськi ЗМІ в УАФ через українську форму