У королівській родині назріває черговий скандал. Подружжя онуки Єлизавети II Євгенії підозрюють у зрадах.

Про це повідомляють закордонні ЗМІ.

Відомо, що чоловік принцеси Джек Бруксбенк, відправився в Італію з робочих питань: він повинен був бути присутнім на гала-вечері UNICEF, оскільки він є представником одного зі спонсорів заходу.

Оскільки 9 лютого поточного року у Євгенії і Джека народився син Август, принцеса не змогла супроводжувати чоловіка в робочій поїздці, тому що залишилася доглядати за дитиною.

Так, журналістам вдалося зробити знімки під час відпочинку чоловіка принцеси на яхті. На фото видно, що Джек Бруксбенк відпочиває разом з кількома дівчатами. Серед них була його колега Рейчел Заліс, а також моделі Марія Буччеллаті і Еріка Пелосіні.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Еріка навіть засмагала топлес на палубі яхти. Компанія кілька годин провела на яхті, а Бруксбенк за цей час встиг попірнати разом з моделями і досліджувати пам'ятки Капрі.

Скандальну ситуацію Джек досі не прокоментував.

Нагадаємо, пара почала зустрічатися в 2011 році, а 12 жовтня 2018 року в каплиці Святого Георгія у Віндзорі вони повінчалися.

Нагадаємо, раніше Принц Гаррі і Меган Маркл номіновані на премію "Еммі": Опра Вінфрі допомогла

Як повідомляє портал «Знай.иа» Засмутилися до сліз: принц Вільям і Кейт Міддлтон поникли після програшу збірної Англії на Євро-2020

Також «Знай.иа " писав, що Порушив обіцянку: принц Гаррі використовував свій титул у свідоцтві про народження дочки, Меган Маркл " втрималася"