Популярна модель і блогерка Альона Омович, яку вже встигли прозвати українською Кардашьян, активно веде соціальну мережу Instagram, де ділиться пікантними фото і відео з більш ніж 1,5 мільйонами фоловерів.

Інтернет-зірка часто звертається до пластичних хірургів і зовсім не приховує цього факту, періодично описуючи аудиторії ту чи іншу операцію в подробицях і демонструючи результат.

Дівчина вже встигла збільшити собі губи, груди, сідниці, зменшити ніс, зробити виразні вилиці і "котячий погляд".

Нещодавно знаменитість відправилася на відпочинок в Чорногорію, показавши, як проводить день на білосніжній яхті. Так, Альона приміряла лише міні-бікіні чорного кольору і білосніжний капелюх із золотим ланцюгом, позуючи на тлі синьої води.

При цьому дівчина приймала різні спокусливі пози, щоб продемонструвати і сідниці, і пишні груди.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Кого не мобілізують до армії: перелік професій Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

"Який гарний...замок 💔 😂

1 або 2?😈"

Фолловери не пройшли повз: "Жесть як це виглядає в анфас)", " який замок, боже)) це закрите містечко Светі Стефан з готелями, візитна картка Црна Гора.", "Фотошоп вирішує👌 🏼", " Альона, є інші цифри крім 1 і 2. Спробуй використовувати цифру 3.".

Раніше ми писали про те, що Альона Омович перетворилася на казкову Рапунцель.

Нагадаємо, повністю гола українська Кардашьян Омович пустила фанатів з собою у ванну

Як повідомляв портал Знай.uа, українська Кардашьян Омович без макіяжу викотила силіконові кулі з басейн