Популярна модель і блогерка Альона Омович, яку вже встигли прозвати українською Кардашьян, активно веде соціальну мережу Instagram, де ділиться пікантними фото і відео з більш ніж 1,5 мільйонами фоловерів.

Дівчина зовсім не приховує того, як сильно змінювала своє тіло і обличчя, звертаючись за допомогою до пластичних хірургів і косметологів - Альона може похвалитися імплантатами в грудях і сідницях, збільшеними губами і вилицями, зменшеним носом, так званим "котячим поглядом".

Знаменитість вирушила з сім'єю на відпочинок в сонячний Бодрум, Туреччина, виставляючи безліч відвертих фото і відео. Цього разу інтернет-зірка позувала на балконі зі скляною перегородкою абсолютно оголеною, залишившись лише в білосніжних стрінгах.

Дівчина прийняла зухвалу позу, розвернувшись до шанувальників спиною і демонструючи сідниці. При цьому Альона захопилася видом з номера.

Популярні новини зараз
Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

"Ні, ну види в Бодрумі звичайно шикарні 😈 💔

Згодні?"

Фолловери не пройшли повз: "все ніяк не зімкне ноги 😆", " та не кажи! Вихлопну навіть видно😂 😂 😂 😂"," краще виклади Пост там де ти книгу читаєш", "сколіоз від переваги спереду 😂", "у вас 50 розмір взуття ?", "З таким розміром ніг ласти не потрібно купувати 😂", " Уоу! На фото ще й природа, виявляється, є!".

Раніше ми писали про те, що Альона Омович перетворилася на казкову Рапунцель.

Нагадаємо, повністю гола українська Кардашьян Омович пустила фанатів з собою у ванну

Як повідомляв портал Знай.uа, українська Кардашьян Омович без макіяжу викотила силіконові кулі з басейн