Відвідувачі кафетерію продовжують купувати продукцію, незважаючи на полчища бігаючих тарганів на прилавку.

У Кременчуці, в одному з кафетеріїв відомої місцевої мережі "Кулиничі" відвідувачі помітили "паразитів", які спокійною бігали по торговим прилавками в пошуку їжі. Небайдужі люди вирішили зняти на камеру побачене і попередити інших про наявність тарганів. Свідки "розсадника" зажадали негайного закриття кафетерію.

Співробітники закладу переконують, що вони активно проводять дезінсекцію в приміщенні і на кухні, але як можна помітити, їх боротьба і старання безуспішні.

"Найбільше шокує, що деякі покупці бачать десятки тарганів і продовжують купувати їжу в цьому місці", - написали в Telegram-каналі "Народний Ревізор".

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Користувачі соцмережі обурилися побаченому і висловили крайню огиду.

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Раніше ми писали про те, що українців прокотили в автобусі з відкритими дверима в спеку: "Не піз*дить, тримайтеся". Водій показав нову і небезпечну "систему кондиціонування"

Нагадаємо, що в супермаркеті мережі АТБ приймають хліб біля сміттєвих баків: "Свіженький і хрусткий"

Як повідомляв Знай.uа, дитина мало не з'їв скло в ріжку популярного морозива: "Виробник (не)щастя".

Також портал Знай.uа писав, що комахи окупували торт на вітрині магазину: "Страшний сон ласунів"